İZMİR / TORBALI - Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Kurucu Okul Müdürümüz Hatice ONAY 30.03.2024 Cumartesi günü  saat 19.00 da Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.Ömrünü  öğrencilerine adamış pek kıymetli hocamızı kaybetmenin üzüntüsünü derinden yaşıyoruz.Başımız saoğlsun. Ruhu şad , mekanı cennet olsun.

Şbt

Meslek tanıtımı ve kariyer günleri etkinliklerimize "Arkeoloji Bölümü" nü de ekledik. Katkılarından dolayı İzmir Müze Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan Arkeolog/Yazar Meltem AHAOĞLU'na  teşekkür ederiz.

Şbt

Ock

12. sınıf öğrencilerine "Milli Savunma Üniversitesi" sınavı ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılmıştır.Sınav klavuzu öğrencilere gösterilerek başvurular ile ilgili bilgi verilmiştir.

Ara

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu işbirliği ile okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Eğitim Koçu/Tercih Uzmanı Nilgün AKÇAY ve  Tanıtım Uzmanı İlter EYİGÖR tarafından önlisans programları hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır.Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu "HEDEF YKS" projesi kapsamında okulumuzdaki çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz.